Fractie & Bestuur

Fractie:

fractie_Harry_Klein.jpg

Harry Klein

Ik ben werkzaam als chef-chauffeur bij busonderneming ARRIVA. Ik stel mij opnieuw verkiesbaar voor Ons Belang. Door mijn ervaringen bij de stichting Welzijn en de kinderboerderij De Witte Winde, en als bestuurslid van de school wil ik mij breder blijven inzetten voor Schiermonnikoog. Vanuit mijn instelling om te denken in toekomstgerichte oplossingen zet ik mij graag voor u in.

 
fractie_Harry_AB.jpg

Harry AB

Ik ben zelfstandig ondernemer en run “de Koffiekajuit”. Als geboren eilander vind ik het belangrijk dat eilanders zelf in de gemeenteraad zitten. Want als iedereen maar wat roept, dan gebeurt er nog niets. Daarom stel ik mij opnieuw beschikbaar voor een volgende raadsperiode.

 
fractie_Greetje_Smilda.jpg

Greetje Smilda:

Geboren in Drachten, alwaar ik verschillende banen heb gehad. Uiteindelijk ben ik zelfstandig horecaondernemer geworden.

In 2011 heb ik mij, samen met mijn man Theo Stienstra, op Schiermonnikoog gevestigd en ben een appartementenverhuur begonnen. Sinds 2016 heb ik mijn eigen schoonheidsalon aan de Middenstreek. De tijd is nu rijp om mij voor de gemeenschap in te zetten. Daarom stel ik mij kandidaat voor de gemeenteraad.

 

Bestuur:

Bestuur Ons Belang Schiermonnikoog
  • Atze Postma (voorzitter)
  • Harrie de Swart (penningmeester) 
  • Jan Martinus (secretaris)

Bewust gekozen voor een klein en daadkrachtig bestuur, dat indien nodig overleg pleegt met de fractie.


 
Ons_Belang_logo.png
 

copyright 2018